Trygghet och ängslan

Jag blir intervjuad i Svenska Dagbladet idag och resonerar om trygghet. Min huvudpoäng i intervjun finns att läsa här, sedan tidigare. Återkommer med utförligare kommentarer i kväll. Idag är jag på konferens utan uppkoppling.

Bloggar etiketter:

5 Responses

 1. Abbe skriver:

  En väldigt bra intervju tycker jag. Den kändes både äkta och trovärdig. Även de som inte känner dig innan, tycker nog att du är en reko grabb. Bra reklam för partiet var det i allafall. Bra jobbat! / ABBE

 2. Per skriver:

  En Brommabo till, där ser man! Och jag som fått för mig att du bodde på Söder, det var allt det där grönvita som lurade mig.

 3. Magnus skriver:

  Guilty as charged. Jag funderar på att skaffa en flaggstång på tomten så jag kan omväxlande hissa en röd och en grönvit flagga för att visa var motståndsfickan i Bromma bor. Hustrun är emot.

 4. Inkan skriver:

  Intressant var det att läsa SvD igår…
  Du låter så himla normal..he,he

  Men vilken glädje om din kvinna är lite GRÖNARE än du!
  Sådant impar och sprider extra sol över staden.

 5. Per skriver:

  Rödsvart skall det väl ändå vara ;)
  fast Grimsta ligger ju i Hässelby…