Jul 18

Snart är hon vår

av i Adoption, Söul, Sydkorea 2016

På måndagen fick vi äntligen träffa Ellinor igen! Nu var hon frisk och väldigt sugen på att leka. Eftersom hon är väldigt rädd uppe på SWS-kontoret som är förknippat med läkarbesök och annat otrevligt fick vi träffa henne i den byggnaden SWS gästhem ligger. Träffen gick över all förväntan och för första gången vågade hon släppa fostermamman och leka med oss alla fyra. Vi fick också det härliga beskedet att vi kan få henne redan på fredag, först till låns, och sen på riktigt den 27e då domstolsbeslutet vinner laga kraft! Äntligen!

I samma byggnad som lekträffen låg tidigare SWS spädbarnshem där både Olle och Ville tillbringade sina första månader. Nu har spädbarnshemmet flyttat in i den andra byggnaden och lokalerna står tomma, så Olle och Ville kunde passa på att titta in.

Efter träffen med Ellinor fick vi även träffa socialarbetaren som hade hand om Olle när han var helt nyfödd i Daegu. När vi träffade henne för snart 7 år sen gav hon oss den lilla information vi har om Olles biologiska mamma, men därutöver introducerade hon oss till koreansk mat och visade oss marknaden i Daegu. Hon mindes Olle som en väldigt liten bebis som hon var orolig för att han inte skulle överleva och vi ville gärna visa henne hur stor han blivit. Efteråt firade vi med korv och Bingsu. Dagen avslutades i Itaewon där Magnus provade sin kostym och vi åt sushi. Ville läste alla huvudstäderna på skyltarna i gatan.

Bilder - 19 Bilder - 24 Bilder - 26 Bilder - 27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,

Lämna en kommentar