Jul 26

3-barnsfamilj i TV-tornet

av i Söul, Sydkorea 2016

På tisdagen började vi känna att vi har landat i vår nya familjekonstellation. Lillasyster börjar bli ordentligt mycket tryggare, leker och skrattar och börjar visa egen vilja. Och vi är lugnare och börjar få koll på rutinerna.

Vi gjorde först en tur till Itaewon för att hämta Magnus skjortor. Som vanligt inte den sista, för 2 skjortor hade tyget utgått och Magnus blev tvungen att välja nytt. Efter en lång avslappnad fika där barnen lekte och hade roligt tog vi buss 405 upp längs med Nam san (södra berget) och promenerade sen till linbanans nedre station. För vad vore väl en resa till Seoul utan utsikten från TV-tornet?

Bilder - 1 (4) Bilder - 2 (4)

 

 

 

 

 

 

 

Bilder - 4 (4) Bilder - 5 (4) Bilder - 6 (4) Bilder - 3 (4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linbaneturen var som vanligt härlig och sen tog vi snabbt hissen upp i tornet för att börja med att äta i restaurangen. Lunchbuffén kanske blir lite sämre för varje gång vi kommer dit, men det var ändå en bra upplevelse. Och möjligen blir den bara sämre i relation till att vi upplever så mycket annan bra koreansk mat. Ellinor uppskattade buffén och vi uppskattade att vi valt en udda lunchtid så att inte så många andra blev störda.

Bilder - 8 (3) Bilder - 7 (4) Bilder - 9 (3) Bilder - 11 (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På kvällen kom Eddie med föräldrar på fika vilket vi alla uppskattade, i synnerhet Ville.

 

 

Tags: , , ,

Lämna en kommentar