Jul 20

Heldag i barnens park

av i Söul, Sydkorea 2016

Barnens stora park i Seoul är ett paradis för barn. Fri entré och varierat innehåll för att vi åkt tillbaka dit flera gånger. Den här dagen stannade vi från 11 till 18. Först med bad i vattenlandet, som är perfekt för små barn. Här badade vi med Ville första dagen efter att vi hade fått honom 2012. Killarna var i i flera timmar, medan pappa satt i skuggan och Stina hämtade namnstämplarna.

Bilder - 5 Bilder - 6 Bilder - 7 Bilder - 8 Bilder - 9 Bilder - 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter lunch hittade vi djurshowen Snövit och hennes vänner som var en blandning mellan bröderna Grimms klassiker och djuruppträdanden med bl a papegojor, katter, sjölejon och en pelikan. Helt klart en succé!

Bilder - 12 Bilder - 15 Bilder - 18 Bilder - 19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och varför inte toppa denna upplevelse med en tur till nöjesfältet? Barnen älskade lustiga huset, men skrämdes till tårar i spökhuset. Och mamma fick åka berg-o-dalbana i fritt hängande stol, en upplevelse som hon först var rädd inför men som visade sig vara riktigt härlig.

Bilder - 21 Bilder - 23

 

 

 

 

 

Utmattade åkte vi hem till Sinchon och Stina försökte hitta hämtpizza. Men ingen av pizzeriorna på google hittades i verkligheten så istället blev det mandu (dumplings) till de vuxna och makaroner till barnen. Och sen iordningsställande av de sista presenterna till fosterfamiljen. Brev, bilder från träffarna tillsammans varav ett inramat på fostermamman och Ellinor, och ett halsband som symboliserade bandet mellan fostermamman och Ellinor. Lite legobygge hanns också med.

Bilder - 1

Tags: , , , ,

Lämna en kommentar