Jul 17

Katter och kompisar i Sinchon

av i Söul, Sydkorea 2016

På söndagen unnade vi oss frukost på grannhotellet Best Western, som hade resans bästa frukost, tom bättre än den superdyra på Paradise hotel i Haeundae. Sen åkte Magnus till Itaewon för att prova skjortor medan Stina packade ur rummet och barnen såg på film. Packningen blev något mer välordnad än när vi flyttade in då vi tömde bilen i total oordning efter 14 dagar på resande fot.

Resans näst sista stopp var Sinchon, en stadsdel vi längtat efter men varit mycket lite i. Så bilen packades full och vi körde norrut och västerut. Vi kom lite tidigt till Ever8 men kunde parkera i garaget och gå ut på stan medan de fixade färdigt. Åt superstark kyckling på vår närmaste bakgata. Sen tillbaka till hotellet där vi konstaterade att vi bokat fel rum, så på tisdag flyttar vi igen, till ett större rum i samma hus. I övrigt var allt utmärkt.

Bilder - 1 (2) Bilder - 2 (2)

 

 

 

 

 

 

Stina hade rekat lite och hittat adressen till ett katt-café som låg intill ett tidigare spårområde som omvandlats till park. Härlig gata med många restauranger och barer, och en park att springa i. Och katt-caféet gjorde barnen överlyckliga. Katt-caféer i Korea är till för att folk som inte kan ha katt hemma ska kunna träffa och mysa med katter.

Bilder - 3 (2) Bilder - 4 (2) Bilder - 5 (2) Bilder - 6 (1) Bilder - 7 (1) Bilder - 8 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vid sex hade vi gjort upp med en annan familj som också är här för att hämta en lillebror om att träffas. Vi tog dem tillbaka till samma gata och åt grillmiddag på ett enkelt men trevligt hak. Och sen fick tre killar springa benen av sig i parken och Ville fick en ny bästis. Kvällen avslutades med supergoda tempuraräkor.

Bilder - 9 (1) Bilder - 10 Bilder - 11 Bilder - 12

Tags: , , ,

Lämna en kommentar