Jakten på den perfekta plånboken

I röran som präglat de senaste 14 dagarna i mitt liv försvann min plånbok. Nyinköpt busskort, legitimation, 70 spänn och en plånbok jag hade börjat älska efter nästan 10 års trogen tjänst. Polisanmälan, spärrade kort och livet blir lite svårare att leva. Men kanske svårast av allt är att hitta en ny plånbok att älska.

Jag ville inte ha samma typ av gammal vanlig herrmodell. Denna gång ville jag ha något slankare och lite sportigare. Det blev en kombinerad sedelklämma/korthållare från designtorget som blev första inköpet. Med brun utsida och orange insida och en snygg mattborstad sedelklämma kom den ganska nära det jag sökte.

magicwallet.jpgMen riktigt frälst blev jag i denna lilla sak från J. Crews damaccessoirer. Det är en magic wallet. Helt platt, inga sedelfickor, bara 4 fack för kreditkort och det enda man gör när man vill stoppa saker i plånboken är att öppna den, stänga den och sen öppna den igen. Sen är sedeln/kortet/kvittot/fotot fast i plånboken. Tyvärr säljer inte J. Crew plånboken till Sverige över sin hemsida, men jag har nu köpt ett par på Ebay. Kanske sparade jag rent av några kronor på affären.

Så om allt går vägen så är jag snart innehavare av tre snygga magiska plånböcker. Och med magiska krafter på min sida lär jag aldrig mer bli av med kort, pengar och leg.

[tags]plånbok, j. crew, ebay, accessoirer, magic wallet[/tags]

These step by step instructions are known http://essaydragon.com/ as algorithms

6 reaktion på “Jakten på den perfekta plånboken

  1. Jo, att byta plånbok är bland det mest traumatiska jag vet. Jag behöver psykoterapi varje gång jag tvingas göra det. Fast jag har aldrig fått någon sådan. Tror inte samhället går med på att betala sådan av detta skäl :-) .

  2. Den från Designtorget har jag sen några månader tillbaka och är redan upp över öronen förälskad. I början är det lite irriterande att man knappt får plats med två kort, men kortfickorna töjer ut sig efterhand och nu efter ett par månader får jag in sex kort i den.

  3. Mmm skulle gärna övertagit din slitna plånbok om du haft den kvar :(
    Hur såg den ut? Välsliten skinnplånbok?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>