Kommentarerna som föll för DN:s censur

Efter att DN:s censur av kommentarsfältet kring dagens devota Reinfeldthyllning uppmärksammats bland annat på denna blogg och på Twitter beslöt DN att öppna upp kommentarsfältet igen efter moderering.

Här är några av kommentarerna som föll för DN:s censur.

Den här artikeln äcklar mig. Har ni inte fått nog med kritik för idolporträttet av Anders Borg för att inse att det här är kass, partisk skvallertidningsjournalistik? Jag har aldrig stått på samma sida som DN när det gäller de borgerliga ledarsidorna men alltid läst tidningen för att jag tyckt att innehållet varit kvalitativt, särskilt utrikesrapporteringen. Men nu är det slut med det. Varför ska jag köpa den här smörjan? Hejdå DN!
Hans Lindgren, 11:08, 02 januari 2012.

Knäböj inför Statsminister Reinfeldts visdom! Fredrik Reinfeldt, Solen Som Aldrig Ska Gå ner, är barnens vän och kamrat, må hans brevpapper aldrig ta slut och må bläcket i hans pennor aldrig torka! Länge leve Statsminister Reinfeldt, DN-Pravda och Den Eviga Solens Alliansrike! Leve dem!
Daniel Wiklund, 11:05, 02 januari 2012.

Inte? Det går ju utmärkt att hålla flyktingar inklusive barn inlåsta… Men det ville inte ”Fredde” berätta antar jag? DN blir mer och mer lik Pravda som inte skriver kritiskt mot regeringen och Reinfeldt. Märkligt nog sköter numera SvD det betydligt bättre…
Jerker Nilsson, (Webbsida) 11:04, 02 januari 2012.

Vilken fantastisk statsminister vi har! Och vilken fin granskande journalistik i denna artikel!
David Tingsgård, 10:44, 02 januari 2012.

Åh vad gullig han är vår ståtlige landsfader. Han har inte bara intellektuell skärpa,och briljans samt ett fysiskt enastående yttre, han tar sig även tid för att uppfostra de minsta i samhället. Jag är så fruktansvärt tacksam att denna mansgud leder vårt land
Olof Rensfeldt, 10:17, 02 januari 2012.

Här är länken till DN:s kommentarpolicy. Läsarna av denna blogg lämnas förstås fria att själva lista ut vilka regler de ovanstående kommentarerna bröt emot.

UPPDATERING: Här svarar Björn Hedensjö på kritiken, i Medievärlden.

Culturally based behavioral perspective how the customers reacts to a writer essay product on the basis of the inherited values from their family is another important aspect to look after for the companies

11 reaktion på “Kommentarerna som föll för DN:s censur

  1. Det är synd om Reinfeldt! Han har ju ett bra jobb, som han utför heeelt efter Penning-Sektens önskan – ju! Varför värdera något, tex mänsklighet, utifrån annat än det enklaste, det man begriper,dvs.Penningens värde???

  2. Vad är det som är så stötande med dessa kommentarer så att ni anser att de måste plockas bort? Plockar ni bort alla kommentarer som ifrågasätter er ”journalistik” och/eller ifrågasätter vår Landsfader Reinfeldt? Jag tycker det luktar censur. Vad mer plockas bort i media? Hur utförs dessa ”betygsättningar” på våra politiker som enligt media är svenska folkets åsikter? Skrämmande!! Är hela mediasvansen uppköpt av Alliansen? Inte konstigt att nedmonteringen får pågå ostört. Här blir mer och mer likt diktaturstater………….

  3. Det som stör mig mest är att tidningarna alltid är först att försvara det fria ordet annars, men när de får konkurrens och inte gillar det som sägs kastar de sig på censur-knappen.

  4. Det förstår vi väl alla att man inte kan få framföra kritik mot Den Allsmäktige Fredrik (eller hans Profet Anders). Ty då kan ju förtroendesiffrorna för den Allsmäktige sjunka.

  5. ”Det som stör mig mest är att tidningarna alltid är först att försvara det fria ordet annars, men när de får konkurrens och inte gillar det som sägs kastar de sig på censur-knappen”, säger du, Calle. Det är samma krafter som äger våra tidningar, som den Makt som stoppade Hamas vinst i demokratiskt val!!! Samma Sekt!!!

  6. Pingback: Och så hyllar vi Fredrik Reinfeldt lite till | Sven Tycker

  7. Fem kommentarer som inte bröt mot några regler, och som åtminstone verkar vara signerade med riktiga namn. Borttagna av en anonym(?) moderator.

    Lite komiskt med tanke på bilden som målas upp av media där tidningarna kämpar mot de ”anonyma näthatarna”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>