Strid om klottersanering

Leif Rönngren som tidigare varit socialdemokratiskt gatu- och fastighetsborgarråd i Stockholm går idag till strid med moderaterna i stadshuset om klottersaneringen. Hur står det egentligen till med moderaternas löfte att allt klotter ska vara borttaget inom 24 timmar?

image-upload-18-722802.jpg

På en stadsvandring i Stockholms centrala delar är klottret dominerande i stadsbilden. Och Rönngren menar att trots fagra löften om snabb klottersanering så sitter i själva verket klottret kvar längre nu än tidigare.

Den som är intresserad av att titta på Leifs bilder på en nerklottrad stad kan göra det på hans fotoblogg. Jag rekommenderar också läsning av hans uppgörelse med moderaternas fagra löften men usla genomförande.

[tags]klotter, politik, stockholm[/tags]

Scholarship brainfuse homework help programs the financial aid office of stanford university business school reviews and awards financial aid for mba admitted students

3 reaktion på “Strid om klottersanering

  1. Elaka tungor i Sthlm påstår att rykten cirkulerar om att f.d. socialistpolitiker har sitt finger med i spelet genom att indirekt medverka till ökat klotter och därmed kunna klämma åt sina politiska motståndare som tagit av dem makten! Det kan väl ändå inte vara sant? Jag tror inte för en sekund på sådant förtal. Har Magnus eller någon annan hört talas om något sådant förtal? Sådant måste ju stävjas i sin linda!

  2. De som tjänar stora pengar på klottersaneringen är ju de privata förateg som utför saneringen. Men oavsett vem som tjänar pengar så finns det löäften som inte hållits.

  3. Det är hemskt med klotter i och längs med tunnelbanan och på andra offentliga platser. Det är verkligen förfulande. Men än mer förfulande är dessa tunnelbanetåg som är helt målade med reklam. Vad är det för skillnad på dessa och ett nedklottrat tåg? jag ser ingen. Enda skillnaden är givetvis att SL fått pengar av den senare. Med andra ord, klotter är OK så länge som någon betalar. Eller är det viktigaste med klottersanering inte några estetiska skäl, utan att annonsplatser ska hållas rena så att de kan säljas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>