Uma Thurman lämnar Bajen

I hemlighet har jag närt på en dröm, nämligen att få sällskap av Uma Thurman på Söderstadion i Stockholm när jag går å kollar på Bajen. Thurmans kusin Max von Schleebrügge lirade nämligen tills igår back hos de glödande söderbröderna. Nu lämnar Max Bajen för att gå till Porto. Det är lite tråkigt, Max har utvecklats till en mittback av svensk toppklass. Samtidigt gläds jag också åt den möjlighet han nu har att utvecklas till en världsback eller åtminstone till landslagsklass. Det är väl faktiskt bara att inse att Allsvenskan inte är en liga som direkt skapar de utmaningar en fotbollsspelare behöver för att nå sådana höjder.

Så Uma Thurman kommer nog aldrig till Söderstadion, det känns lite visset, men jag är ändå mest glad för Max skull.

In 2010, 280,681 people were accepted as permanent residents which was the highest order essays online number in last 50 years

4 reaktion på “Uma Thurman lämnar Bajen

  1. Max kommer tillbaka som Bosman lagom till säsongen 2008 med en europeisk och två portugisiska klubbtitlar. Dessutom har han sedan sitt fantastiska inhopp i VM-truppen ett VM-guld i prisskåpet.

  2. Och på hemmapremiären 2008 (som sammanfaller med invigningen av Nya Söderstadion) kommer Uma och klipper bandet och sjunger ”Jag har väntat så länge på just den här dan”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>